Дали имате прашање? Јавете-се +389 78 214 248 / +389 71 221 331

Брош жолт

500.00 мкд
  • нема на залиха

Текст

Големина на продукт:
Категорија: Златни Обетки
Поврзување: злато , накит

рејтинг и прегледи

Просечен рејтинг на корисник

0

Рејтинг е прекинат

4
0
4
0
3
0
2
0
1
20% Complete (primary)
0

Спецификација

Опси и текст

Можеби сте заинтересиран?